Настилки за фитнес зали

ФИТНЕСЪТ – спорт актуален за всеки сезон.

На пазара се предлагат различни решения за подова настилка на фитнес зала в зависимост от вида на обекта и от спортното натоварване – настилки за фитнес зали в спортни клубове, хотели или за дома.

1/ Настилки за фитнес с леко натоварване, непрофесионални:

1. PVC настилка ALTRO – клас безопасна и високоизносоустойчива. Подходяща за фитнес в домашни условия и с по – леко натоварване.
2. Мокетена настилка FLOTEX – елегантна мека настилка, подходяща за фитнес в хотели, в домашни условия и с по-леко натоварване.

2/ Професионални спортни настилки:

1. Каучукова настилка – професионална настилка за фитнес, на руло и плочи. Икономични варианти за по-леко и за екстремно натоварване. Дебелини на настилката от 3 мм до 8 мм. Притежава превъзходни спортни динамични качества, отлична еластичност и шумопоглъщаемост.

2. Винилова настилка GRABO – Спортна настилка за гимнастически салони, фитнес зали, детски градини, физкултурно – музикални салони и др.

Рулонна настилка с дебeлини 2.5 мм, 4.4мм и 6.0мм, с релефна повърхност, в едноцветен дизайн. Подсиленият със стъклени нишки междинен слой придава допълнителна здравина и устойчивост на настилката. Горен слой – CLP -система (cross-linked polymer) осигурява висока износоустойчивост и лесна поддръжка

Вашият коментар